Edirne İl Başkanlığı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Uzunköprü’de teşkilatlanmasını tamamladı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Uzunköprü’de teşkilatlanmasını tamamladı

11 Mar 2021
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Uzunköprü’de teşkilatlanmasını tamamladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Uzunköprü’de teşkilatlanmasını tamamladı.

DEVA Partisi Uzunköprü İlçe Başkanlığına Recep Cengiz getirildi. Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Uzunköprü’deki teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

Cengiz, Parti binamızın hazırlıklarını tamamladık. En kısa süre içerisinde parti binamızı açarak DEVA partisine gönül veren vatandaşlarımızla kucaklaşacağız sözlerine yer veren DEVA Partisi ilçe başkanı Recep Cengiz, Partimiz 41 ilde örgütlenerek 01 Temmuz’dan sonra ilk yapılacak genel seçimlere katılma hakkı kazandığını söyledi.

Pandemi sürecinin kısıtlamalarına rağmen yaptığı ziyaretlerle dikkat çeken Uzunköprü ilçe Başkanı Recep Cengiz başkanlığındaki ilçe yönetimi, bir yandan da partiye yapılan başvuruları titizlikle değerlendiriyor.

Cengiz: ‘DEVA olmak için biz varız’

DEVA Partisi Uzunköprü ilçe Başkanı Recep Cengiz, kurulduğu günden itibaren her geçen gün gücüne güç katan bir siyasi parti olarak halkın kendilerine gösterdiği ilgiye layık olmaya çalıştıklarını vurguladı.

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Uzunköprü’de de vatandaşlarımız bunu görüyor, değerlendiriyor ve kısır çekişmelerle gündemde yer almaya çalışanlar yerine yönünü bize dönüyor. Sorunlarımızı ortak akılla birlikte çözeceğiz, hep birlikte ülkemizin gücüne güç katacağız. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde Türkiye’de ve Uzunköprü’de bunu başaracak kadrolara sahibiz. Biz Türkiye’nin, Uzunköprü’nün DEVA’sıyız” dedi

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #RECEPCENGIZ
  • #UZUNKÖPRÜDEVA

SONRAKİ HABER

KEREM ARDA: ÇEVRE KATLİAMI GELECEK NESİLLERE İHANETTİR.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

11 Mar 2021