Edirne İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİNDEN EDİRNE ÇIKARMASI DEVA PARTİSİNDEN EDİRNE ÇIKARMASI

13 Nis 2022
DEVA PARTİSİNDEN EDİRNE ÇIKARMASI

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. Sabah saatlerinde DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığında teşkilat mensupları ile buluşmanın ardından, DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Dr. Kerem Arda, Merkez İlçe Başkanı Gürkan Kılıçcıgil ve beraberlerindeki parti heyeti ile birlikte Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Ziyarette yaşanan gelişmeler ve DEVA Partisinin sağlık politikaları hakkında görüşlerini dile getiren heyet görüşmenin ardından Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ne gitti.

Sağlık Müzesinde, Müze Müdürü Ruhi Pehlivancık eşliğindeki anlatımın ardından ziyaretlerine Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun ile devam etti. Sağlıkta ve doktorların yaşadığı sorunlar ve güncel konular hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Edirne Merkez Kutlutaş Aile Sağlığı Merkezinde bulunan hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yaşanan gelişmeler ile alakalı bilgi sahibi oldular.

Bu ziyaretlerinin ardından program esnaf ziyaretleri ile devam etti. Esnafın sorunları, yaşanan ekonomik sıkıntılarla alakalı bilgi alan heyet tüm gün süren ziyaretlerini tamamladı.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EDIRNEDEDEVA
  • #DEVAPARTISI
  • #KEREMARDA

SONRAKİ HABER

DEVA Partisinden Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak’a Ziyaret

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

13 Nis 2022