Edirne İl Başkanlığı

DEVA’NIN MUHTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR DEVA’NIN MUHTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

19 Mar 2021
DEVA’NIN MUHTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığımız tarafından yapılan saha ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Halkın nabzını tutmayı ve vatandaşların yaşadığı sorunları öğrenip, bunlarla ilgili raporlarını her hafta Genel Merkeze bildiren ve bu konuların çözümü için politikalar üreten DEVA Partisi çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Bu çalışmalar kapsamında DEVA Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanımız Gürkan Kılıçcıgil, İl Teşkilat İşleri Başkanımız Egemen Aydın ve İl Kadın Politikaları Başkanımız Ayşe Dülger’den oluşan heyet merkez Fatih Mahallesi Muhtarı Bilal Ürer ve Kocasinan Mahallesi Muhtarı Rahmi Kızmaz’ı ziyaret etti. Edirne’nin büyük nüfuslu mahalleleri arasında bulunan bu iki mahalledeki sorunları muhtarlarından dinleyen heyet yerinde tespitlerde bulundu.

İl Başkanlığımız tarafından, saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğimizi, sorunları yerinde dinleyip raporlayacağımızı ve iktidara geldiğimizde bu sorunları çözmek için hazır halde olacağımızı belirtmek isteriz. Aynı zamanda oldukça misafirperver şekilde ağırlandıkları için iki mahalle muhtarına da teşekkür ediyoruz

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EDIRNEDEDEVA
  • #MUHTARZIYARET
  • #KOCASINANMAHALLESI
  • #FATIHMAHALLESI

SONRAKİ HABER

‘Kadınları siyasete kurban ettirmeyeceğiz’

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

19 Mar 2021