Edirne İl Başkanlığı

Edirne DEVA Partisi, duyarlılık için pedal çevirdi! Edirne DEVA Partisi, duyarlılık için pedal çevirdi!

08 Kas 2021
Edirne DEVA Partisi, duyarlılık için pedal çevirdi!

DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleşen “DEVA BİSİKLETTE” mottosuyla gerçekleşen etkinlikte Edirneli DEVA’cılar bisikletleriyle Tunca Köprüsü girişinde bir araya geldi.

Türkiye’de son günlerde akaryakıta gelen fahiş zamlara dur demek ve bisiklet sporunu teşvik etmek için bisikletleriyle birlikte pedal çeviren Edirneli DEVA’cıların etkinliği Karaağaç semtinin girişinde son buldu.

Parti yöneticileri ve üyeleri bisikletleriyle birlikte katılım sağladığı etkinlikte açıklama yapan DEVA Partisi Edirne İl Başkan Yardımcısı Egemen Aydın; “Bu etkinlik, Genel Merkezimizin organize ettiği ve Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleşen bir etkinliktir. Etkinliğimiz bugün ve yarın (6-7 Kasım) tarihlerinde devam edecek. Bunun iki önemli nedeni var. Birincisi son zamanlarda akaryakıta gelen fahiş zamlar. Formül olarak her ailenin temel ihtiyacı olan ulaşım, şu an temel ihtiyaçtan daha büyük lüks ihtiyaca dönmüştür. Buna artık bir “DUR” denmesi gerekiyor. Yönetilemeyen ülkenin sonuçlarını hep beraber çekiyoruz. Bundan dolayı da bunu DEVA Partisi olarak protesto ediyoruz. Diğer ana sebebi de bisiklet sporunu teşvik etmek, bu bizim hem yerel hem de genel yönetimlerden de talebimizdir. Hiç değilse şehir içinde Bisiklet yollarının daha da fazlalaştırılmasını istiyoruz. Hem spor amaçlı, hem de hiç bir şekilde yakıt tüketmeyen bisiklete daha fazla binmeyi teşvik etmek istiyoruz. Aynı zamanda biliyorsunuz iklim krizi de var. Paris anlaşmasını da destekleyen DEVA Partisi olarak, karbon salımının daha fazla olmaması, doğaya daha fazla herhangi bir şekilde zarar vermemek adına, bisiklet sporunun iyileştirilmesi, daha fazla teşvik edilmesi konusunda böyle bir çalışma başlattık.” Dedi

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAPARTISI
  • #EDIRNEDEDEVA
  • #DEVABISIKLETTE

SONRAKİ HABER

DR. ARDA “ARTIK DENİZ BİTTİ!”

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

08 Kas 2021