Edirne İl Başkanlığı

ESNAF KAN AĞLIYOR ESNAF KAN AĞLIYOR

22 Haz 2021
ESNAF KAN AĞLIYOR

Deva Partisi İl Teşkilatımız pazartesi pazarında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Beraberinde Merkez İlçe Başkanımız Gürkan Kılıçcıgil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Egemen Aydın, Ayşe Dülger, Emrah Tosunoğlu, Burak Benpirinççi ve Mustafa Tavukçu ile birlikte Pazar esnafını ziyaret eden İl Başkanımız Kerem Arda, esnafın hal ve hatırını sorup hayırlı işler temennisinde bulunarak sorunlarını dinledi. Piyasalarda yaşanan durgunluk nedeniyle kimsenin memnun olmadığını dile getiren esnaf; “Ben 46 senelik esnafım böyle bir dönem görmedim. Seneye düzelecek seneye düzelecek diye diye elimizde avucumuzda hiçbir şey kalmadı. Emekli maaşımı alıyorum, iki gün sonra elde avuçta hiçbir şey kalmıyor. Borç ödemekten başka yapacak hiçbir şeyimiz kalmadı. Onlara sorarsan gelir düzeyimiz çok iyi diyorlar. Şu Pazar esnafını bir ziyaret edip gelip durumu yerinde görsünler.” Diye konuştular.

Bu sıkıntıların ilk seçimde sona ereceğini ifade eden İl Başkanımız Kerem Arda; “Biz de bu kötü gidişata dur demek için Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde bu yola çıktık. Önemli olan ilimiz ve memleketin iyi olması. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Ülkenin ekonomik durumunu görenlerden biri de pazarcı esnafımızdır. Biz de bugün arkadaşlarımızla beraber pazarcı esnafını ziyaret edip sorunlarınız nedir diye sorduk. Gördüğünüz gibi pazar bomboş dolayısıyla esnaf kan ağlıyor.” dedi.

43 Senedir Pazar yerinde esnaflık yaptığını ifade eden pazarcı esnaflarından biri: “Böyle bir rezillik görmedim. Bakın öğlen oldu ben daha yeni siftah yaptım. O da 20 lira. Sonumuz kötü bir an önce sandığın gelmesi lazım. Ama maalesef yandaşlardan bize sıra gelmiyor. Hiçbir iktidar temsilcisi gelip pazarcı esnafının derdini sormuyor. Bakın çiftçi ağlıyor, esnaf ağlıyor.” Diye konuştu.

Hiç kimsenin üzülmemesini, tasalanmamasını isteyen İl Başkanımız Kerem Arda: “Zor ve sıkıntılı anlarda sabretmek zordur biliyorum. Her gecenin bir sabahı var. Artık DEVA var. Asıl olan sizlersiniz, siz ne derseniz o olacak. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EDIRNEDEDEVA
  • #ULUSPAZARI
  • #PAZARCIESNAFI
  • #DEVAPARTISI
  • #KEREMARDA

SONRAKİ HABER

İl Başkanımız Kerem Arda’dan Vali Canalp’e ziyaret

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

22 Haz 2021