Edirne İl Başkanlığı

İl Başkanlığımızdan Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Ziyaret İl Başkanlığımızdan Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Ziyaret

10 Kas 2020
İl Başkanlığımızdan Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Ziyaret

İl Başkanımız Kerem Arda, Merkez İlçe Başkanımız Gürkan Kılıçcıgil, Kurucu Yönetim Kurulu üyelerimiz Egemen Aydın ve Emrah Tosunoğlu ile birlikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Recep Gürkan; “Deva Partisi’nin Edirne’deki siyasi çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ortak amacın Edirne’ye hizmet olduğunu ifade eden Gürkan, Tüm Siyasi Partilerimizle Edirne’nin geleceği için yapılacak her türlü çalışmaya Edirne Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi. İl Başkanımız Kerem Arda, Merkez İlçe Başkanımız Gürkan Kılıçcıgil ve Kurucu Yönetim Kurulu üyelerimiz Egemen Aydın ve Emrah Tosunoğlu’yu tebrik eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, Siyasi çalışmalarımızda başarılar diledi.

İl Başkanımız Kerem Arda; “DEVA Partisi Edirne İl Başkanlığı olarak, Merkez İlçe Başkanımız Gürkan Kılıçcıgil ve Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri Egemen Aydın ve Emrah Tosunoğlu ile 10 Kasım 2020 Tarihinde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulunduk. 10 Kasım dolayısıyla da Belediye Binasında bulunan Atatürk Odasını ziyaret ederek Atamızı bir kez daha anma fırsatımız oldu.” İfadelerini kullandı.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EDIRNEBELEDIYESI
  • #EDIRNEDEDEVA

SONRAKİ HABER

Esnaf ziyaretlerimiz DEVAm ediyor

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

10 Kas 2020