Edirne İl Başkanlığı

İl Başkanımız Dr. Kerem Arda 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı İl Başkanımız Dr. Kerem Arda 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

24 Kas 2022
İl Başkanımız Dr. Kerem Arda 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Edirne İl Başkanımız Dr. Kerem Arda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bilgi ve beceriyle donatıp sevgiyle büyüten, yurdun dört bir yanında fedakârca eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyor, tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimizin, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön verdiğini ifade eden Dr. Arda; “Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum.
Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
  • #EDIRNEDEDEVA
  • #KEREMARDA
  • #DEVAPARTISI

SONRAKİ HABER

DEVA Partisinden Vali Kırbıyık’a Ziyaret

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

24 Kas 2022